Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

CHYTRÝ Systém bezdutinkového toaletního papíru – Méně je méně

Vydrží až pětkrát déle | 11.11.2022
Odkaz

Méně případů vypotřebování, méně doplňování, méně plýtvání. Systém bezdutinkového toaletního papíru značky Tork je zárukou spokojených hostů.

toaletní papír

Značka Tork se pyšní tím, že svým zákazníkům dokáže ušetřit čas, peníze i úsilí Díky menšímu množství času stráveného doplňováním a menšímu riziku vypotřebování se Vaši pracovníci mohou zaměřit na to, co je skutečně důležité – na ten nejlepší zážitek Vašich hostů. Hodnotu naší nabídky zvyšujeme jednoduše tím, že dáváme méně – žádné obaly, žádný odpad, žádné dutinky. Prostě méně starostí. Zbavte se všeho zbytečného s naším novým systémem bezdutinkového toaletního papíru značky Tork.

 

Méně zbytečností, více papíru 

Tork bezdutinkové role toaletního papíru jsou kompaktní a vydrží až pětkrát déle než konvenční role. Hodnotu naší nabídky zvyšujeme jednoduše tím, že dáváme méně.

toaleťák ilustrace

Pomozte svým zaměstnancům soustředit se na hosty – vyzkoušejte systém bezdutinkového toaletního papíru značky Tork 

Můžete se spolehnout na to, že ve spolupráci se společností Tork pomůžeme Vám i Vašim zaměstnancům soustředit se na to, co je důležité – na Vaše hosty. Zbavte se tedy běžného toaletního papíru a vyzkoušejte systém bezdutinkového toaletního papíru značky Tork.

 

 

Použitá literatura a zdroje 

  1. Tork: [https://www.tork.cz/torkcampaigns/tork-coreless].
Login